Cardio | Fitness oprema | Matrix

Cardio

Trake za trčanje

Trake za trčanje

Napravljena je za šetače i trkače svih nivoa u fitnesu. Horizon trake za trčanje su trajne, stabilne, lako se sastavljaju i jednostavne za upotrebu. Mi pažljivo biramo komponente i karakteristike da ponudimo najbolje iskustvo vežbanja.

Eliptični trenažer

Eliptični trenažer

Horizont eliptični je pametan izbor, jer svaki od naših modela je dizajniran da se preselite fluidno i prirodno. Sve od koraka-na visini na drškama na papučicu razmak je konstruisan tako da se osećate dobro korak po korak.

Bicikli

Bicikli

Osećaju dobro od trenutka kada započnete vežbanje u minut ga završi. Bilo da tražite performanse, udobnost, iskustvo stila biciklističke-klase ili na otvorenom puteva vožnje, Horizont ima udobnost koju želite i kvaliteta koje očekujete.

Veslači

Veslači

Ovaj sklopivi veslač koristi otpor vazduha za dobar full body kardio trening. Konzola je pokretna, na prednjoj ploči imate svoje povratne informacije koje su vam uvek dostupne i vodu na dohvat ruke.

Steperi

Steperi

Step kabl sa konzolom na baterije je odličan izbor za održavanosti uma potrošača koji žele kardio izazov i trening sa povratnim informacijama.