Fitness oprema | Cardio | Strenght | Matrix

Integrisana tehnologija | Fitness oprema Beograd

Integrisana tehnologija

"mPower" Integrisana Technologija predstavlja asortiman fitnes opreme, hardvera, softvera i mogućnosti povezivanja. Oni čine temelj rešenja našeg novog pristupa fitnesu. To znači da ćemo se fokusirati na tri osnovna rešenja koja vode ka boljem fitnes iskustvu za vaše klijente i za vas: motivacija, obuka i održavanje.

Motivacija

Integrisana tehnologija - Virtual active | Fitness oprema Matrix
Virtual Active

Virtual Active® interaktivni teren koji reaguje na brzinu i šalje vas u neke od svetski poznatih gradova, božanstvenih mesta i egzotičnih lokacija koje oduzimaju dah. Predivan HD snimak reaguje brzinom na kretanje i prati ritam korisnika, a nagib i otpor se prilagodjava terenu koji posmatrate ispred sebe. Najimpresivniji trening koji postoji.

Integrisana tehnologija - Sprint 8 | Fitness oprema Matrix
Sprint 8

Matrix je jedina komercijalna kardio oprema koja je zasnovana na naučno baziranom Sprint 8® kardio programu, visoko-intenzivnom trening kojim se sagoreva više masti, gradi više mišića i razvija veća spremnost za samo dvadeset minuta, tri puta nedeljno.

Integrisana tehnologija - Povezivanje | Fitness oprema Matrix
Povezivanje putem interneta

7xi konzola sa WiFi opcijom otvara svet mogućnosti vašim klijentima. Sa pristupom najpopularnijim aplikacijama za društvene mreže, korisnici će se zanimati i njihovi treninzi će proleteti dok oni uživaju u omiljenim sadržajima na internetu, povezani sa prijateljima i porodicom.

Integrisana tehnologija - TV | Fitness oprema Matrix
TV

Motiviše korisnike i pomaže im da ostvare svoje ciljeve koristeći Matrix priključni ekran dijagonale 41cm (16 inča). Naš FITCONNEKSION ™ nosač potpuno integriše kontrole na konzoli i obezbeđuje povezivanje signala i struje za napajanje.

Integrisana tehnologija - IPTV | Fitness oprema Matrix
IPTV

Hoteli mogu da sinhronizuju svoj zabavni sadržaj tako da korisnici uživaju u istom sadržaju bilo da koriste kardio opremu ili su u sobi, foajeu ili sportskom baru. IPTV obezbeđuje vrhunski užitak gostima i omogućuje kontrolu nad ponuđenim sadržajem.

Integrisana tehnologija - Kvalitetan audio | Fitness oprema Matrix
Kvalitet bežični prenos zvuka

Ako vaš objekat koristi nekoliko velikih montiranih televizora, možemo poboljšati doživljaj slušanja našim bežičnim prijemnicima, koji pružaju odličan zvuk kako bi se osigurao sinhronizovani audio-vizuelni doživljaj za vaše klijente.

Obuka

Trening | Fitness lični trener
Personalizovani trening

Pomozite svojim trenerima da se povežu i sarađuju sa članovima koristeći naš Portal - mogu dodeliti treninge, pratiti napredak i komunicirati putem bilo kog uređaja povezanog na internet kako bi pomogli članovima da nastave pravim putem ka svom cilju.

Trening | Fitness lični virtualni trener
Virtualni instruktor

Matrix Virtual Active treninzi sadrže "Guided Workout" opciju u kojoj se trener pojavljuje u gornjem levom uglu, pružajući uputstva i podsticaj za efikasnije treninge. Myride® proizvodi sadrže i nekoliko opcija, uključujući i mogućnost pokretanja časa u bilo kom trenutku sa virtuelnim instruktorom.

Praćenje treninga | Fitness lični trener
Mreža za praćenje treninga

Jedinstveno rešenje koje drži podatke o treninzima svih vaših članova na jednom mestu. "Workout Tracking Network" je prilagodljivo rešenje koji stavlja vaš brend u centar fokusa članova i njohovoh fitness poduhvata.

Nike+ za trening | Fitness lični trener
Nike+ za teretanu

Nike + je jedan od najvećih onlajn fitness zajednica u svetu, koja prati trčanje i ostale aktivnosti članova. "Kardio" proizvodi sa 7xi konzolom su opremljeni za sinhronizaciju sa iPod® uređajima korisnika, omogućavajući korisnicima da pošalju podatke o vežbanju na nikeplus.com. Nakon toga vežbači mogu u potpunosti da iskoriste alate na sajtu, uključujući izazove sa drugim trkačima, šetačima i kardio korisnicima.

Održavanje

Upravljanje spravama | Fitness oprema Matrix
Upravljanje spravama

"Asset Management" ima povećanu fleksibilnost, proširene mogućnosti izveštavanja i automatska obaveštenja koje čine održavanje vaše opreme u odličnom stanju lakše nego ikada do sad.

Upravljanje spravama | Fitness oprema Matrix
Online portal

Ovaj sajt zaštićen lozinkom omogućava bolju komunikaciju između vas, Matrix-a i vašeg provajdera.

Alati za održavanje | Fitness oprema Matrix
Komunikacija i alati za prilagođavanje

Komunicirajte sa korisnicima o predstojećim događajima i specijalnim ponudama, uz prilagođavanje izgleda ekrana sa vašim logom uspomoć dodatnih mogućnosti koje nudi naš softver.