Fitness oprema | Cardio | Strenght | Matrix

S Drive inovacija | Fitness oprema Beograd

Otkrijte kako pametan dizajn doneo S-Drive Performance Trainer u životu

Da se ​​razvije Trainer M-Drive Performance, počeli smo kao i uvek radimo, slušajući potrebe fitnes sveta i raste na izazov. U ovom slučaju, otkrili smo da su grupa kola okruženja za obuku i atletski objekti za obuku performansi u potrazi za istu stvar - sredstvo da se pomogne korisnicima da na 30 sekundi sve-od sprintu od visokog intenziteta interval trening (HIIT). Ono što im je potrebno ne mora da bude lepa, visoka tehnologija ili čak izuzetno udoban. To se mora biti intenzivna, angažovanje i lako da se uključuje i isključuje u okruženjima brzih obuke. Naš dizajn tim mora da radi krajem 2013. godine, a ubrzo rešenje je počela da se oblikuje.

Od papira i olovke za samo-povered alat za obuku

Čak i kada su naši industrijski dizajneri su počeli svoje najranije skice, oni su znali da žele naš novi deo opreme da budu samo-povered za optimalno korišćenje u sprint i HIIT protokola. Plus, bez baterija ili treba da se priključite, naša alatka obuka će biti lako da se integriše u bilo koji program kola ili kardio spratu gde god da se uklapa najbolje, i može se lako podešavati za stvaranje potpisa programe koje drže obuku svež i privlačan. Jer bi kretanje na korisnika vozi pojas, dizajn tim je morao da eksperimentiše sa širokim spektrom usponima i veličine inercionih da pronađe ravnotežna tačka koja će omogućiti korisnicima da se kreću od pravog 0 mph. Kada su osnovali uglom od 7 stepeni i uparen je sa savršeno veličine zamajac, otkrili su da mogu da daju pravu-na-života teren reakcije snagu za korisnike gotovo bilo koje veličine.

Iskorišćavanje maksimalni intenzitet

Dizajniranje idealno pojas je sledeći. To je značilo da gleda mnogo različitih materijala, veličina i tačke vezivanja, kao proučavanje kako otpornost sistema radila iu obuci kola i sportskih treninga na visokom nivou. Posle više iteracija i širokom spektru korisnika povratnih informacija, dizajnerski tim je znao da su to zakucan kada korisnik prestali da postavljaju pitanja, zakoračio na jedinice i ušao udobno u pojas sa malim ili nikakvim prilagođavanja. Treneri su odmah impresionirani činjenicom da je dozvoljeno za kompletan asortiman gornjeg kretanja tela, a mi zauzvrat rafinirani naš dizajn na maksimalno videokruga. Sada treneri i treneri pažljivo mogli da posmatraju i kritika forma u svakoj fazi sprint, nešto što je nemoguće kada atletičar trči daleko od njih na putu.

Pushing sportiste svih vrsta

Još jedan skok u dizajnu se desilo kada smo primetili da su programi obuke mnogi kola uključujući i sanke guraju da pomogne u izgradnji eksplozivnu disk. Naše istraživanje je takođe zaključio da će i drugi objekti voleo da - ako su imali sobu za ponderisane sanke. Skoro odmah, nova Avenue počeo da se otvori u glavama dizajnerskog tima. Iako smo već imali podesivi kočnicu da replicira osećaj otpora pravog padobranom, dodali smo malo zajedno sa integrisanim rukohvat bar da simulira gura saonice do 122 kg / 270 lbs. Bar plasman evoluirao zajedno sa dolaznog povratnim informacijama o korisnicima, a uskoro naš dizajn tim je otkrio bar optimalan položaj i oblik za smanjenje stresa na tačke pritiska rukama i zglobovima, povećavajući na taj intenzitet niži-Bodi Vorkout. Sada praktično svaki objekat može da ponudi sanke gura bez potrebe prostor velikog polja ili izlažući se riziku izazvane pritiskom na sanke u prometnoj vežbanja okruženju.

Prevazilazi očekivanja sa iskustvom, za razliku od bilo kog drugog

Nakon stotine sati istraživanja, skiciranje, eksperimentisanje, testiranje i prikupljanje povratnih informacija korisnika, naš dizajn tim je stvorio zaista jedinstveni komad opreme za obuku. Samo S-disk Učinak trenera kombinuje prednosti traci self-povered, ponderisana sanke, otpor padobrana i kablovski pribor i sistema u jednom štedi prostor otisak. Bez obzira da li se koristi kao deo okruženja kružni trening ili kao deo atletskog programa obuke, S-disk nudi intenzivnog treninga iskustvo koje se može podešavati da se ospori sve korisnike, od pretenduje fitnes entuzijasta u elitnom sportiste.