Fitness oprema | Cardio | Strenght | Matrix

Lični trener Portal | Fitness oprema Beograd

Redefiniše Personal Training

Lični trener portal

Lepo je biti prvi. Ali u Matrik, mislimo da je bolje da bude ... dobro, bolje. Dakle, kada smo pogledali načine lični treneri mogli da poboljšaju svoje interakcije sa članovima i otkrio da niko nije bio stvarno zadovoljan onim što je dostupno, otišli ​​smo na posao. Ono što nam je potrebno je veb-a mobilni sistem zasnovan na koji neka treneri interakciju sa članovima 24/7 dodelom treninge, proveru napretka, praćenje ishranu i posmatranja svakodnevnih aktivnosti. Ono što smo želeli je sistem koji pusti treneri i članovi to učiniti svoj put, sa svojim omiljenim aplikacijama, uređajima i uređaje za nošenje u centru svega toga. I ono što smo završili sa je sistem koji samo može promeniti način na koji fitnes industrija razmišlja o ličnom obuke zauvek.

Proučavanje problema

Naš razvojni platforma tim počeo slušajući vlasnici objekta i operatera, ličnih trenera, članovima, dilera i prodaje ljudi širom sveta da saznate kako bi se postojeća rešenja da se poboljša. Nakon nekoliko meseci razgovora i prikupljanje podataka, shvatili smo da je industrija suočena sa problemom fleksibilnosti i slobode. Vlasnici objekat i operateri su frustrirani jer postojeći sistemi obuke bilo teško da sprovede i nije obuhvatao brend njihove podobnosti objekta. Treneri su bili nezadovoljni krutih terminologije i interfejsom ograničenja zbog kojih je teško komunicirati sa članovima na način koji je radio za obe strane odnosa. Članovi su bili nezadovoljni jer su dodeljene trening često morao da se završi na određenim mašinama za njih da dobiju kredit, a da ne pominjemo činjenicu da oni ne bi uključila svoje omiljene uređaje za nošenje. Čak su i najbolji automatizovani sistemi za obuku je daleko od zadovoljavajućeg vežbanja iskustva, jer su unapred programirani vorkout zadaci nisu imali ljudski dodir. To nije bio mali zadatak za jedinstveni sistem da se reši svih tih različitih problema, ali naš tim je napadnut sa entuzijazmom.

Crafting novu alatku za komunikaciju

Naš talentovani tim istraživačkih i razvojnih stručnjaka, specijalista proizvoda, elektro inženjera, veb programere i partnera tehnologije su počeli da se spoji kola i računarski kod sa idejama, i komad po komad rešenje je počela da se oblikuje. Počeli smo tako što brend u fitness je - njihov boje, terminologiju i Logos - i što ga čini temelj našeg interfejsa. Sa ovim pametnim potezom dizajna, vlasnici i operateri odmah osećali prijatno i kod kuće implementacije naš novi sistem. Sledeće, razvili smo intuitivno kontrolnu tablu interfejs koji je bilo lako da se treneri brzo stvoriti i dodeliti treninge, a isto tako lako za članove pristup povratne informacije preko svog omiljenog internet uređajima koji su povezani. Osim toga, naš novi sistem je duboko integrisan sa našim Vorkout praćenje mreže da se pojednostavi proces prikupljanja podataka dotičnog člana i čine praćenje napretka lakše i veće zadovoljstvo nego ikada. Na kraju, naš tim se potrudio Personalni trener portal radio bez problema sa popularnim nezavisnih aplikacija i uređaje za nošenje kao što su Fitbit®, MiFitnessPal®, MapMiFitness® i više, tako da članovi ne bi bio ograničen na specifične mašine ili mestu kada je u pitanju dobijanje kredita na njihovom trudu. Znali smo sada imali jedinstveno rešenje da ponudi fitnes objekte, ali nismo imali pojma koliko je posebna Personalni trener portal je dok smo stavili da radi.

Razvijanje nove izvore prihoda & Real odgovornost

Brzo smo otkrili da Personalni trener portal mogao učiniti sve što traži od njega i više. Odjednom, novi nivo ličnog treninga je bio dostupan članovima koji ne bi bili zainteresovani u tradicionalnom 1: 1 obuka u prošlosti. Personalni trening je sada pristupačniji i fleksibilniji, jer samo potrebno je inicijalni sastanak sa trenerom umesto više nedeljnih sesija na određeno vreme. Lični trener portal je takođe manje zastrašujući za članove koji nisu bili spremni za intenzitet trenera po njihovoj strani, dok su stavili u svoje miljama i ponavljanja. Šta više, 24/7 komunikacija stvorena pravu odgovornost u odnosu trener-član, a članovi ostali na putu za bolje rezultate nego ikada ranije. Ovaj osećaj dostignuća ohrabruju članove da zadrži težnje za nove ciljeve i vraća više.

Unapređenje iskustvo za svakoga

Na kraju, svaka osoba u fitnes jednačini otkrili posebne pogodnosti kroz lični trener Portal. Članovi dobili bolje rezultate, postizanje ciljeva i razbija granice kao nikada do sada. Treneri mogli ukazati na ovim rezultatima da unaprede svoje poslovanje i dublje o ostvarivanju i zadržavanje kupaca. Čak i vlasnici objekat mogao da vidi rezultate u svojoj krajnjoj liniji, jer su članovi stalno vraćaju više i dovođenje prijatelje da ga isprobamo. Naš Lični trener portal učinila ništa manje promene igre, redefinisanje šta zaista personalni trening znači i može da uradi.