Fitness oprema | Cardio | Strenght | Matrix

Matrix Connexus | Fitness oprema Beograd

Dobro Fit & visoku funkciju

Connekus je mesto gde je sve dolazi zajedno

U Matrik, ne reaguju na svaku trend vežbanja. Previše novih fitness programi i proizvodi pojavila na sceni i nestati brzo. Oni nisu za nas. Ipak, u poslednjih nekoliko godina, videli smo funkcionalni trening u nastajanju kao oslonac industrije, a ne hir.

Ipak, nismo žuriti sa tržišta jer smo želeli da je u pravu. Proveli smo neko vreme vrednovanje opcije dostupne. Onda smo razgovarali sa našim klijentima o tome šta vole, a šta ne vole. Svi su se složili da je ogromna prilika u funkcionalnom treningu, ali nisu u potpunosti prodaje na opcija na tržištu.

Ubrzo smo shvatili da postojeći sistemi u funkciji obuke baš nisu bili toliko funkcionalna kao što treba da bude. kuvano smo pitanja svode na nekoliko ključnih tačaka:

  • Funkcionalni sistemi obuke mogu zauzimaju mnogo prostora, i stvaranje identične stanice za klase zaista ispruženim kapacitet objekta.

  • Funkcionalnih sistema obuke često je teško da se prilagodi sredinom trening ili nedostatak vezivanja tačke koje rade za pojedince različitih veličina i sposobnosti.

  • Neki sistemi su upravo zastrašujuće. Oni nisu bili intuitivan, a novi korisnici ne mogu da ih shvatim.

Bilo je jasno da to neće biti dovoljno dobar da stvori funkcionalan sistem obuke grupe samo da zaokružuju naš katalog. Trebalo je da bude bolji sistem koji nije riješila probleme naši klijenti suočavaju:

  • Naš sistem je morao da maksimalno obuke priliku dok minimizira trag. Želeli smo da naši klijenti budu u stanju da uradi više sa manje prostora.

  • Naš sistem je morao da ubrza tranziciju da bi časove ide napred i na putu. Tempo je važno u treningu grupa, a mi nismo hteli da prekinu korača sa komplikovanih podešavanja.

  • Naš sistem je morao da bude dovoljno fleksibilan da podrži individualni trening, mali grupni trening i obuku kola. Želeli smo funkcionalnog sistema visokog funkcioniše trening da bi se primeniti sve sati na dan.

  • Naš sistem je morao da bude dovoljno robustan za ozbiljne sportiste i još poziva i dovoljno dostupna za pojedince tek počinje. Funkcionalni trening može poboljšati snagu, fleksibilnost i agilnost u svima - ne samo one koji su već formi.

Udaranje sve naše ciljeva je mnogo napora. Napravili smo prototip na licu mesta i testirati, testirali, testirali sve dok se ne ispuni sve naša očekivanja. Kada smo završili, ono što smo imali je Connekus.

Connekus je niz proizvoda i rešenja koja vam omogućavaju da stvori funkcionalan sistem obuke koji najbolje odgovara vašoj ustanovi. Možete birati između samostalni i zidni jedinice za početak, a onda izgrade upravo ono što vam je potrebno sa našim setove i proširivanje. Možeš da prilagodite sistem u svom prostoru, svojim programskim ciljevima i svoje članove.

Funkcionalni trening je sve popularniji. obuka grupa rađa lojalnost. Connekus donosi dva zajedno u jednoj fleksibilan, dostupan sistem.

Dobar Fit. Visoki funkcija. Član angažovanje. I gde je sve dolazi na svoje je Connekus.