Fitness oprema | Cardio | Strenght | Matrix

Matrix Breaker Bench klupa | Fitness oprema Beograd

Dobar Pauza

Breaker Klupa Tehnologija

Jedinstvene Pivoting stubove na našim Breaker Klupe optimalno postaviti bar za veću udobnost, lakše poletanja i povećanja efikasnosti. Ali to nije glavni razlog naše prekidači su tako popularni.

To je jednostavan i intuitivan dizajn. To zahteva nikakvo uputstvo. Nema upozorenja nalepnice. Nema učenje kriva. Okretanjem prekidača klupa omogućava udobno i bezbedno bench bez enforcement, i radi to sa mehanizmom koji naginje bar u podizanje optimalnom mestu. Kao dodatni bonus, blagi stožer smanjuje pritisak na ramenu da bi dizalica inače oseća kada postavljanja bar čak i uz pomoć pomagac. To radi automatski i dosledno. Svaki dizanje je isti.

Tehnologija je prilično neverovatan po sebi, ali to je ono što smo uradili sledeće da je najveću razliku za naše klijente. uključeni smo neke lakše industrijski dizajn izmene-kozmetike, stvarno-da bude jasno i lako za čak prvi put koriste. Na primer, napravili smo pokret ruku drugu boju, tako da je jasno da je drugi deo. Takođe obložen rešetke sa običaj uretanski čuvanje da ublaži buku i minimizira habanje na traci. Da je to više objekat-prijatan.

Mnogo mašina može da primi korisnicima različitih veličina i sposobnosti, ali oni zahtevaju niz prilagođavanja kako bi se osiguralo odgovarajućem obliku i formi. Su efikasne, ali neverovatno kompleksan. Nije prekidač klupa. Ona radi za veliku raznolikost korisnika kao što je. Ona pruža savršen obrazac za podizanje u svakom slučaju. I niko ne mora da ga-to objasniti sebe objašnjava.