Fitness oprema | Cardio | Strenght | Matrix

7xi konzola | Fitness oprema Beograd

7xi

7ki je revolucionarni način da se poveže svoje članove da zapanjujući zabave, medija favorite društvenih, efikasnog praćenja fitnes i potpuno izgradnje komunikacija od vas. Takođe je genijalan način za upravljanje svoju opremu da ubrza održavanje i servis, što povećava mašine raspoloživost. Svi podaci do kojih 7ki prikuplja je dostupan na otvorenu platformu, tako da je tvoj koristiti za optimizaciju poslovanja i izgradnja lojalnosti članova.

Konzola ima aplikacija interfejs fitnes-optimizovan sa selektivnim funkcionalnosti. To znači da korisnici mogu da prate svoje društvene izvode i pristup zabavnim favorita, dok oni vrše, ali oni ne mogu pokušati ništa što bi moglo razbiti svoj ritam ili ometa njihov osnovi. Želeli smo funkcionalnost na-the-fli koje korisnici mogu da rade dok su trening. Takođe fokusirani na interfejsu aplikacije za ograničavanje veb pretraživanje, što može uvesti viruse ili da dovede do pristupa neprikladnim sadržajima. Interfejs aplikacija drži pojedince u kontroli i daje vam kontrolu nad onim što oni mogu da dožive u vašem objektu.

Što je još bolje je da smo sve to izgrađen na platformi koja se može poboljšati daljinski. To znači da vaš 7ki iskustvo će evoluirati da uključi nove karakteristike i funkcionalnost kao tehnologija razvija. Kao što smo saznali više o tome kako korisnici žele da komuniciraju sa konzolom - i sa vašeg objekta - možemo uključiti te uvid direktno u iskustvu bez ikakvog kroči na kardio podu. 7ki će nastaviti da se poboljšavaju tokom vremena, tako da vaši članovi nastaviti da najnoviji i inovativno treninga iskustvo moguće. I ništa od toga nije moguće bez Matrik.